HydroPeptide / Blog / Блог / Омолоджуючий догляд від HydroPeptide

Омолоджуючий догляд від HydroPeptide

Рекомендація журналу для фахівців естетичної медицини Les Nouvelle Esthetiques №1 (113) 2019 – протокол омолоджуючий догляд від HydroPeptide.

Даний протокол розроблений для проведення омолоджуючих процедур з помітним ліфтинг-ефектом. Завдяки дії стовбурових клітин рослин і омолоджуючих пептидів шкіра розгладжується, миттєво освіжається і насичується. Процедура підходить людям з тонкими мімічними і глибокими зморшками, надмірною пігментацією, тьмяною, огрубілою шкірою.

Протокол процедури

Знімаємо макіяж і забруднення з очей, обличчя і декольте ватними дисками, просоченими Cleansing Gel. Невелика кількість засобу наносимо і обережно втирати зволоженими подушечками пальців в шкіру навколо очей і по всьому обличчю. Засіб видаляємо спонжами і теплою водою.

Масажними рухами наносимо Exfoliating Cleanser, особливу увагу приділяючи зонам з забитими порами. Видаляємо засіб спонжами і теплою водою.

Просочуємо ватний диск Pre-Treatment Toner і протираємо обличчя, щоб видалити надлишок жиру і підготувати шкіру. Після цього оглядаємо шкіру і визначаємо її стан.

Наносимо пілінг Apple Peel 1 на особу і зону декольте, добре опрацьовуємо проблемні ділянки ( «гусячі лапки», пігментацію і т. Д.). Ми залишаємо на 1-2 хвилини, не змиваємо. Яблучний пілінг забезпечує антиоксидантну дію, прибирає поверхневу пігментацію, зменшує глибину мімічних і статичних зморшок.

Поверх Apple Peel 1 для транспорту пептидів в дермальний шар шкіри наносимо Extra Strength Peel 2, делікатно масажуючи шкіру 2-3 хвилини. Для більшого злущуючого ефекту засіб можна залишити максимум на 6 хвилин. Змиваємо пілінг теплим рушником або серветками.

Для поліпшення кровопостачання і лімфодренажу, кращого проникнення активних інгредієнтів в глибокі шари шкіри робимо масаж розігрітою в долонях сироватці з екстрактами стовбурових клітин HydroStem і масажного засобу Soothing Balm. Засоби можна залишити під маскою або видалити пропареним рушником.

Для заспокоєння і насичення шкіри на все обличчя тонким шаром на 10-15 хвилин наносимо Radiance Mask. Видаляємо теплим пропареним рушником.

Для зволоження і відновлення шкіри обличчя і переорбітальної зони підбираємо засоби по типу шкіри пацієнта. AquaBoost, якщо шкіра жирна і схильна до вугрів, Face Lift – якщо нормальна або комбінована, Power Lift – якщо нормальна або суха, Soothing Balm – якщо суха або чутлива. Навколо очей можна нанести Uplift Eye, якщо потрібно підтягування, зміцнення, зволоження (безпечно для повік), або Eye Authority, якщо потрібно вирішити проблему набряків, темних кіл і «гусячих лапок».

Засіб для захисту від сонця вибираємо в залежності від уподобань пацієнта. Це може бути Solar Defense Tined з SPF 30 (з тонуючим ефектом і ароматом ягід асаї) або Solar Defense Non-Tined з SPF 50 (без тону і запаху). Наносимо і вбиваємо крем рухами до повного вбирання.

У домашній догляд рекомендуємо засоби HydroPeptide в залежності від типу шкіри, а також 2-3 рази на тиждень на ніч використовувати Nimni Cream з інкапсульованим ретинолом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.