HydroPeptide / Blog / Блог / DETOX лінія HydroPeptide

DETOX лінія HydroPeptide

Офіційна презентація в Україні

14.03.2019 в офісі компанії AlfaSPA Development відбулася офіційна презентація нової колекції засобів Anti-Wrinkle + Detox від американського бренду професійної космецевтики HydroPeptide. Було яскраво, пізнавально, смачно і дуже багатолюдно. ⠀ ⠀

Гостям заходу були представлені професійні продукти для проведення ритуалу HydroPeptide Detox Professional і засоби з домашнього догляду. Ми поговорили про унікальний склад з рослинними компонентами, про пептидні комплекси, «розумну воду», вплив синього світла та про роль

Детокс-догляду за шкірою в режимі сучасного життя.

Дякуємо усім гостям за такий активний зворотний зв’язок до і після заходу, ми просто не встигали робити репост Ваших сторіз.

Окрема подяка спікеру презентації, лікарю-косметологу AlfaSPA, Олені Мощенко за виконану роботу – було як завжди по суті і зі смаком.

З розкладом всіх семінарів Ви можете ознайомитися на нашій сторінці Facebook (Alfa SPA Development), на сайті  www.alfaspa.ua і в публікаціях Instagram @alfaspa.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.