HydroPeptide / Blog / Блог / Power Luxe HydroPeptide – контроль швидкості старіння

Power Luxe HydroPeptide – контроль швидкості старіння

Довгоочікуваний LUXEовий догляд за вашою шкірою!

Мультимедійна платформа HD Fashion & Lifestyle повідомляє про СУПЕР-новинку 2021 року – гідроживильний інфузійний крем POWER LUXE!

HydroPeptide розробили крем Power Luxe – догляд за вашою шкірою вдень і вночі. Еліксир відновлення бар’єру зволоженості, нестача вологи часто виникає в віці і може привести до появи дрібних зморшок, почервоніння і навіть акне.

Глибоко насичений, ультра-відновлюючий крем Power Luxe від HydroРeptide потужно зміцнює шкіру, забезпечуючи тривале зволоження і сяючий, підтягнутий вид. Клінічно перевірена альтернатива ретинолу – бакучіол поєднує в собі чотири види гіалуронової кислоти, який діє разом з омолоджуючими пептидами для стимуляції і вироблення колагену, відновлюючи сяйво і молодість шкірі.

Скорочує зморшки, глибоко зволожує, допомагає поліпшити бар’єрні функції шкіри. Особливо підходить для сухої, чутливої, зневодненої і вікової шкіри. Використовується в якості денного і нічного крему.

Детальніше про POWER LUXE

Стаття HD Fashion & Lifestyle

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.