HydroPeptide / Blog / Блог / Патчі для будь-якої частини тіла

Патчі для будь-якої частини тіла

Б’юті-індустрія з кожним роком розвивається все сильніше і сильніше та постійно дивує нас чимось новим. Останнє відкриття – тканинні маски і патчі не тільки для обличчя, але і практично для всіх частин тіла. Їх поява цілком логічна, адже зволоження і живлення потребує не тільки зона під очима. З огляду на останній тренд на selfcare, в якому маски і патчі – невід’ємний атрибут догляду за собою, спосіб розважитися і підняти собі настрій, спробуйте їх на всіх частинах тіла.

Редакція www.buro247.ua створила для Вас добірку – найефективніші патчі і маски для всіх частин тіла, які реально працюють, а не просто дивують своїм існуванням. Не обійдемося і без класики – патчів під очі, а також для підборіддя і щік, контуру губ, зони декольте, талії, грудей та сідниць.

Серед них редакція рекомендує патчі для зони навколо очей PolyPeptide Collagel + Mask for eyes від HydroPeptide.

Поліпептидна маска, яка допомагає боротися із зморшками навколо очей. Гідрогелева технологія допомагає ключовим пептидам, які підтримують вироблення колагену, і поживним речовинам проникнути глибоко в шкіру, щоб уповільнити процес появи мімічних і глибоких зморшок, а також вікових пігментних плям. Патчі знімуть набряк, забезпечать зволоження на тривалий період і зроблять шкіру навколо очей пружною.

Детальніше про PolyPeptide Collagel + Mask for eyes

Джерело www.buro247.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.