HydroPeptide / Blog / Блог / Сезон голих ніг: як досягти ідеальної шкіри

Сезон голих ніг: як досягти ідеальної шкіри

Настав довгоочікуваний сезон голих ніг. Як підготуватися до нього, щоб відчувати себе впевненіше і виблискувати кісточками і стегнами в літніх нарядах.

В редакції VOGUE UA – впевнені в собі жінки, які приймають себе з усіма перевагами і недоліками. Але – на жаль – їм теж знайоме відчуття, коли ноги здаються болісно блідими після затяжної зими. Кур’єри косметичних сайтів вивчили дорогу до редакції: автозагар, «рідкі колготки», масла, скраби і засоби для зволоження доставляються до них регулярно.

Beauty-редакція представляє покрокову інструкцію, щоб змусити шкіру сяяти і рекомендує використовувати Cонцезахисний спрей для тіла Solar Defense Body, HydroPeptide, SPF 30.

Сонцезахисний засіб влітку – питання особистої дерматологічної безпеки. Тим, хто використовує кислоти або ретинол в догляді за тілом, їх застосування обов’язкове. Важливий пункт: захищати від сонця потрібно все відкриті ділянки тіла і обличчя. Будь-який вплив сонця може загострити пігментацію. Умовно, якщо обгоріли плечі, то пігментні плями можуть з’явитися на вилицях – в тих зонах, де є підшкірні поклади меланіну.

Стаття VOGUE UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.