HydroPeptide / Blog / Блог / ГОЛОВНІ BEAUTY-ТРЕНДИ 2021

ГОЛОВНІ BEAUTY-ТРЕНДИ 2021

У зв’язку з бурхливою ​​глобальною пандемією і несподіваною економічною кризою, 2020 рік змінив майже всі аспекти нашого життя, і навіть beauty-процедури не були застраховані від наслідків.

Коли салони і SPA-центри закрилися, ми були змушені стати для себе «перукарем», «косметологом», «майстром манікюру» відразу, враховуючи, що стрес протягом року завдав шкоди нашій шкірі і волоссю.

Звичайно, все було не так уже й погано, походи на роботу і спілкування тет-а-тет відійшли на другий план, як і макіяж, даючи багатьом можливість переглянути свої beauty-звички і спробувати щось нове. У міру того, як ми входимо в 2021 рік, багато з тенденцій збережеться, а інші залишаються на горизонті. Особливо коли ми сподіваємося, що світ повернеться до деякого проблиску «допандемічної нормальності».

Beauty-експерти вважають, що 2021 рік не буде схожим ні на один із попередніх, для галузі естетичної медицини. Редакція www.forbes.com зібрала найцікавіші прогнози, які будуть основними тенденціями нового 2021 року.

Ці експерти проливають світло на нові процедури і продукти, які є необхідністю у вашій beauty-рутині:

1. «Маски для губ стануть новою помадою» – якщо ви ще не пробували наш Lip Service і Lip Lock Hydrator, це ідеальний дует для наповнених і зволожених губ, який можна носити під маскою для обличчя! Ніяких кольорових плям на внутрішній стороні маски і розмазаних губ – Ура!

2. «Більший акцент на верхню частину обличчя – очі, брови і під очима».

Цього року все буде крутитися навколо очей! Наші поліпептидні патчі є обов’язковим доповненням до догляду! Використовуйте їх коли і де вам завгодно: під час приготування їжі, манікюру, догляду за волоссям і навіть на сеансах масажу, щоб збільшити ефект вашого відпочинку.

Завершуйте кожен ваш догляд за шкірою обличчя одним з продуктів HydroPeptide по догляду для очей: Eye Authority, Vital Eyes та Uplift Eye Gel, також насолоджуйтеся орбітальним масажем з нефритовими роликами. Набір «All Eye Need» містить найпопулярніші засоби HydroPeptide для зони навколо очей, які вже багатьох вразили своїм миттєвим ефектом. Здоровий і виразний погляд, без зморшок, темних кіл і нависання повік забезпечено!

3. «Тенденції, які почнуться в 2021 році, – це процедури, які дозволяють нам краще виглядати на відео». В цьому році в вашому списку beauty-процедур обов’язково буде догляд за обличчям з функцією Zoom Ready. Безліч відео-конференцій, вебінарів і прямих ефірів вимагають щоденної готовності до виходу «на публіку». Зосередьтеся на зміцненні і освітленні шкіри – спробуйте використовувати процедуру професійної зміцнюючої маски з вітаміном С! Також залишайтеся в тренді з доглядом за обличчям «Маскне».

На завершення, рекомендуємо періодично користуватися онлайн-консультаціями у вашого косметолога, якщо немає можливості відвідати салон. Знайти фахівця можна за посиланням.

Стаття Forbes

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.