HydroPeptide / Blog / Блог / Чудо глибокого зволоження

Чудо глибокого зволоження

Зовсім скоро зимові холоди і в цей період наша шкіра відчуває особливий дискомфорт від перепаду температури, висушеного опаленням повітря в приміщеннях і нестачі вітамінів в організмі.

Якщо ваша шкіра чутлива і суха без перерахованих вище причин, то їй необхідно ще більш спеціальні засоби широкого спектру дій.

Натуральні рослинні інгредієнти, поживні антиоксиданти, репаративні пептиди для відновлення і глибокого зволоження шкіри допоможуть зустріти холоди з підготовленою шкірою і комфортними відчуттями.

Колекція HydroPeptide «Anti-Wrinkle + Restore» це відновлення, захист, баланс, вдосконалення і anti-age для Вашої шкіри.

З Restore Collection, ви засинайте, мріючи про досконалу шкірі і прокидайтеся з втіленням Ваших бажань.

Рослинний очищующий бальзам MakeUp Melt – революційний засіб для зняття макіяжу, який видаляє навіть стійкий мейк-ап і забруднення, не висушуючи і не дратуючи шкіру, зволожує її і утримує вологу, захищає і живить.

Рожеве молочко для обличчя Cashmere Cleanse м’яко очищає, не дратуючи чутливу шкіру. Гідролізовані молочні протеїни покращують баланс шкіри і насичують її живильними речовинами, а рожева вода і алое вера заспокоюють і дарують відчуття комфорту. Не позбавляє шкіру корисних необхідних масел, ефективно зволожує, підтримує бар’єрну функцію.

Маска з пептидами маточного молочка Hydro Lock Sleep Mask – унікальний засіб, що покриває поверхню шкіри шаром інтенсивних, відновлюючих і зволожуючих речовин. Маску не треба змивати, вона істотно покращує стан шкіри протягом ночі. Пептиди відтворюють і підсилюють регенеративні властивості маточного молочка, що сприяє процесам відновлення клітин. Шкіра виглядає і почувається сяючою, оновленою і м’якою.

Фітоживильне масло для обличчя Moisture Reset. Саме це засіб ви бачите на фото в руках beauty-амбасадора HydroPeptide Даші Астаф’євої. Багата антиоксидантами суміш комплексу корисних масел, утримує вологу і допомагає захистити шкіру від шкідливих факторів навколишнього середовища і вільних радикалів. Чисті рослинні масла плюс заспокійливий екстракт рисових висівок щедро живлять і підтримують природний ліпідний бар’єр Вашої шкіри.

Нічна маска для губ з пептидами Lip Lock Hydrator (яку можна застосовувати і протягом дня) ефективно живить шкіру губ, глибоко зволожуючи і покращуючи їх структуру, роблячи гладкими і м’якими на дотик. Живить і зволожує губи, забезпечує антиоксидантний захист, з часом робить губи більш пухкими.

Lip Service – інноваційний зволожуючий бальзам, що запобігає старінню шкіри губ, поєднує у собі пептиди, що збільшують об’єм, і зволожуючі та розгладжуючі фруктові екстракти для відчуття миттєвого полегшення при сухості й лущенні губ.

Детальніше про всі засоби запитуйте у косметолога, або дивіться за посиланням

Шукайте на сторінках Vogue UA Листопад 2020.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.