HydroPeptide / Blog / Блог / Процедура HydroPeptide «ВОГОНЬ ТА ЛІД»

Процедура HydroPeptide «ВОГОНЬ ТА ЛІД»

Журнал для фахівців естетичної медицини Les Nouvelle Esthetiques №6 (118) опублікував протокол процедури для корекції мікрорельєфу від HydroPeptide.

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним текстом статті:

Процедура HydroPeptide «ВОГОНЬ ТА ЛІД»

У цих стимулюючих процедурах по догляду за шкірою обличчя чергується тепло і холод для отримання негайного блиску. Миттєва охолоджуюча маска дезінтоксикує і робить пори менш помітними, а також забезпечує безпосереднє зміцнення та живлення.

Потужний відлущуючий пілінг розгладжує мімічні і глибокі зморшки, зменшує пігментацію і нерівності шкіри. Пептиди забезпечують більш інтенсивне відлущування і роблять шкіру більш свіжою, молодою та гладкою.

Процедура «Вогонь та Лід» підходить для тьмяної та грубої шкіри, з ознаками старіння, фотопошкодженнями, надмірною пігментацією, тонкими мімічними зморшками і пошкодженнями від сонця. Час впливу: 45-60 хвилин. Рівень інтенсивності: високий.

Етап 1. Очищення і тонізація (5-7 хвилин). Нанесення на обличчя 2 мл Cleansing Gel і рознесення вологими руками. Видалення засобу за допомогою спонжів і теплої води. Масажними рухами нанесення 2 мл Exfoliating Cleanser, особлива увага зонам з забитими порами. Видалення засобу за допомогою спонжів і теплої води. Просочування ватного диска 2 мл Pre-Treatment Toner і протирання ним обличчя, щоб видалити надлишок жиру і підготувати шкіру.

Етап 2. Пілінг (1-3 хвилини). Попередньо міксується 1 мл Pumpkin Peel (АНА кислоти, ензими гарбуза, комплекс Actiphyt) і 1 мл Extra Strength Peel 2 (15% молочної кислоти, 5% яблучної кислоти, комплекс рослинних екстрактів multifruit, Trylagen, Аргірелін), нанесення тонким шаром на шкіру обличчя за допомогою пензлика. Експозиція на шкірі на 1-3 хвилини. Видалення за допомогою теплого пропареного рушника. Відразу можете відчути поколювання і тепло.

Етап 3. Чистка (5-10 хвилин). Просочування ватного диска 1 мл Pre-Treatment Toner і нанесення засобу на ділянки, що вимагають очищення.

Етап 4. Масаж (15 хвилин). Змішування 1 мл Soothing Balm + 0,5 мл Soothing Serum для масажу обличчя. Soothing Balm за бажанням можна зняти, але рекомендується дати йому вбратися для досягнення додаткового живильного ефекту і нанести маску поверх нього.

Етап 5. Маска, масаж кистей рук (15 – 20 хвилин). Нанесення спочатку 4 мл Miracle Mask і поверх неї шар 4 мл Balancing Mask. За допомогою Gold Globes або Cold Stones проводяться висхідні рухи протягом 5-10 хвилин. Експозиція маски на обличчі ще на 10 -15 хвилин. Поки діє маска, змішування Soothing Balm і Firming Moisturizer між долонями і виконання масажу кистей і рук.

Етап 6. Сироватка (1 хвилина). Нанесення 0,5 мл Soothing Serum на шкіру всього обличчя.

Етап 7. Відновлення та зволоження (1 хвилина). Для догляду за шкірою навколо очей використовується 0,5 мл Uplift Eye (підтягування, зміцнення, зволоження) або 0,5 мл Eye Authority (темні кола, набряки, гусячі лапки). Нанесення обраного засобу на всю переорбітальну область. Для обличчя обирається засіб по типу шкіри 1 мл AquaBoost (жирна / схильна до вугрів) або Face Lift (нормальна / змішана), або Power Lift (нормальна / суха), або Soothing Balm (суха чутлива).

Етап 8. Захист (1 хвилина). Вибір одного із засобів: 1 мл Solar Defense Tinted SPF 30 (тонує) або Solar Defense Non-Tinted SPF 50 (без тону). Захисні засоби обираються залежно від вашого уподобання. Нанесення до вбирання масажними рухами на шкіру всього обличчя. На завершення процедури додаткове нанесення, не виходячи за лінію губ 0,5 мл блиску Perfecting Gloss.

Вже після першої процедури пори помітно зменшуються, шкіра стає більш пружною, гладкою, сяючою і молодою.

Рекомендації щодо домашнього догляду: Miracle Mask, Power Serum, Spot Correction, Face Lift або Power Lift, Eye Authority або Uplift Eye, PolyPeptide Collagel + Mask for eyes, Solar Defense Tinted або Non-Tinted.

Якщо ви хочете пройти процедуру «Вогонь та Лід», обирайте салон в нашому Спа-локаторі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.