HydroPeptide / Blog / Блог / Розумний захист шкіри від синього світла гаджетів

Розумний захист шкіри від синього світла гаджетів

У листопадовому номері відомого французького журналу L’officiel опублікована стаття про HEV – захист шкіри. Для Вашої зручності наводимо повний текст статті:

Загальновідомо, що шкірі необхідний захист від ультрафіолетового випромінювання, але мало хто знає, що нам також необхідний захист і від синього або HEV світла. Джерелами синього світла є екрани і монітори електронних пристроїв: смартфонів, планшетів, комп’ютерів, телевізорів, ноутбуків.

Доведено, що забруднення навколишнього середовища, вільні радикали і HEV (синє світло) від екранів різних гаджетів можуть завдати шкоди здоров’ю шкіри, посилити запалення і значно прискорити ознаки старіння.

Дослідження показують, що 60% людей проводить більше 6 годин на день з мобільними пристроями. Шкіра людини не адаптована до такого тривалого контакту з високоінтенсивним синім випромінюванням.

Синє світло призводить до передчасного фотостаріння шкіри, а також викликає гіперпігментацію і сприяє виникненню таких станів, як вікові плями і меланодермія.

Щоб забезпечити оптимальний догляд та захист вашої шкіри, американський бренд від генетиків HydroPeptide розробив спеціальну колекцію засобів DETOX + Anti-Wrinkle Collection, яка глибоко очищає, відновлює шкіру, одночасно посилюючи її захист від впливу зовнішніх факторів оточуючого середовища і випромінювань синього світла.

Вся колекція спрямована на омолодження, очищення, надання шкірі сяйва, вирівнює колір обличчя і відмінно освіжає.

Серед хітів колекції DETOX особливе місце займає Somnifera Root Mist – інтенсивно-зволожуючий заспокійливий спрей з захисним бар’єром, що містить екстракт кореня женьшеню, і пробіотична есенція-тонік Hydraflora, яка відновлює мікробіом шкіри, зволожує і тонізує її.

Всі засоби DETOX колекції містять потужні рослинні антиоксидантні комплекси, що відновлюють баланс рН і мікрофлору шкіри, створюючи бар’єр проти впливу вільних радикалів.

Більш докладно про всі засоби DETOX + Anti-Wrinkle Collection можете ознайомитись за посиланням https://hydropeptide.com.ua/shop/categories/detox/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.