HydroPeptide / Blog / Блог / Кращі процедури по догляду за шкірою

Кращі процедури по догляду за шкірою

Випуск журналу для фахівців естетичної медицини Les Nouvelle Esthetiques №3 (115) в 2019 році опублікував протокол «Догляду на основі пептидів і стовбурових клітин від HydroPeptide».

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним текстом статті:

Дана процедура розроблена для проведення омолоджуючих процедур з помітним ліфтинг-ефектом. Процедура підходить людям з тонкими мімічними і глибокими зморшками, надмірною пігментацією, тьмяною, огрубілою шкірою.

ПРОТОКОЛ ПРОЦЕДУРИ

Ватяними дисками, просоченими очищуючим засобом Cleansing Gel, знімаємо макіяж і забруднення з очей, обличчя і декольте. Невелику кількість наносимо і обережно втираємо вологими руками в шкіру навколо очей і по всьому обличчю. Видаляємо засіб за допомогою спонжа і теплої води.

Масажними рухами наносимо на шкіру Exfoliating Cleanser, приділяючи особливу увагу зонам з забитими порами. Видаляємо засіб за допомогою спонжа і теплої води. Щоб видалити надлишок жиру і підготувати шкіру, просочуємо ватний диск засобом Pre- Treatment Toner і протираємо обличчя.

Оглядаємо шкіру і визначаємо її стан. Наносимо пілінг Apple Peel 1 і починаємо пропарювання. Слід переконатися, що засіб також нанесено на зону декольте.

Масажуємо обличчя протягом 1-2 хвилин, препарат не змиваємо. Яблучний пілінг забезпечує антиоксидантну дію, прибирає поверхневу пігментацію, зменшує глибину мімічних і статичних зморшок.

Поверх Apple Peel 1 для транспорту пептидів в дермальний шар шкіри наносимо Extra Strength Peel 2 і продовжуємо делікатно масажувати протягом ще 2-3 хвилин. Для досягнення більшого злущування ефекту пілінг можна залишити на шкірі максимум на 6 хвилин. Вимикаємо пропарювання.

Знімаємо засіб пропарений теплим рушником. Для поліпшення кровопостачання і лимфодренажа виконуємо масаж за сироваткою з екстрактами стовбурових клітин HydroStem і масажному засобу Soothing Balm. Нагріваємо засоби в долонях, змішуємо і виконуємо масаж обличчя або наносимо на необхідні точки.

Soothing Balm і HydroStem можна залишити під маскою або видалити за допомогою пропареного рушника. Для заспокоєння і насичення шкіри наносимо на 10-15 хвилин тонким шаром на все обличчя Radiance Mask, а потім видаляємо теплим пропареним рушником.

Для зволоження і відновлення шкіри обличчя і зони навколо очей вибираємо засоби за типом шкіри клієнта. На обличчя можна нанести AquaBoost, якщо шкіра жирна і схильна до вугрів, Face Lift – якщо нормальна або комбінована, Power Lift – якщо нормальна або суха, Soothing Balm – якщо суха або чутлива.

На шкіру навколо очей можна нанести Uplift Eye, якщо потрібно підтягування, зміцнення, зволоження (безпечно для повік), або Eye Authority, якщо потрібно вирішити проблему набряків, темних кіл і «гусячих лапок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.