HydroPeptide / Blog / Блог / Запрошуємо

Запрошуємо

Дорогі партнери, учасники та відвідувачі виставки Estet Beauty Expo 2019!

Генеральний партнер 19-го Конгресу Індустрії Краси, преміальний бренд професійної космецевтики від генетиків США – HydroPeptide, запрошує Вас відвідати свій стенд! Офіційним представником HydroPeptide на території України є компанія Alfa SPA Development – визнаний лідер індустрії краси та здоров’я!

11-13 квітня 2019 року м Київ, МВЦ – Броварський Проспект 15 стенд 3A-3-18; 3A-3-17

На стенді ви зможете дізнатися більше про унікальний бренд HydroPeptide, який створений на принципах епігенетики, а ще познайомитися з нашою новинкою – колекцією HydroPeptide Anti-Wrinkle + Detox! Чекаємо Вас на майстер-класах для фахівців і тих, хто бажає підвищити свою кваліфікацію або отримати знання в якій-небудь з областей косметологічного, естетичного бізнесу. З детальним розкладом майстер-класів, семінарів і круглих столів Ви можете ознайомитися на сайті. в Instagram в АКТУАЛЬНИХ історіях: hydropeptide_ukraine, alfaspa До зустрічі на нашому стенді, буде цікаво!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.