HydroPeptide / Blog / Блог / Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку?

Спрей-міст або термальна вода, чим краще зволожувати шкіру у спеку?

Міст і термальна вода – не те саме. Хоча багато містів створюються на основі мінеральної води. Beauty-редакція Marie Claire пропонує розібратися, чим вони відрізняються.

На відміну від термальної води міст (або «димка») містить додаткові компоненти, спрямовані на ті чи інші завдання, які дозволяють не просто зволожити шкіру, а й попрацювати з її станом. Наприклад, олії, ніацинамід, алантоїн, полісахариди, вітаміни та гіалуронову кислоту. Тому текстура місту трохи щільніша за воду, і, по суті, містить ті ж компоненти, що креми і сироватки, тільки в рідкішому форматі. Звичайно, замінити повноцінний щоденний догляд міст не в змозі, але підтримати його і зменшити кількість засобів, що наносяться — цілком здатний, що особливо актуально у спеку.

Сучасний вибір «димок» дуже різноманітний: для спорту, для захисту від сонця, після засмаги, з анти-ейдж ефектом, себорегулюючі, освітлювальні і т.д. Для додаткового зволоження, фахівці рекомендують наносити міст не тільки протягом дня, а й вранці між доглядовими засобами. Наприклад, між сироваткою та кремом, щоб запечатати його більш щільною текстурою. Так волога залишатиметься у шкірі набагато довше.

Не дивлячись на різноманітність і переваги містів у доглядових компонентах, не варто скидати з рахунків стару добру термалку. Наприклад, при лікуванні деяких шкірних захворювань, дерматологи рекомендують для зволоження саме термальну воду без олій та ліпідних складових, якими насичені місти. В іншому випадку, невагомих дрібнодисперсних спреїв ніколи не буває мало, у сумочці завжди має бути місце для міста.

У добірці beauty-редакції Marie Claire – найкращі місти літа 2022 року:

Спрей-сироватка для всіх типів шкіри з наданням ефекту сяяння HydroPeptide OptiMist

Вміщує рослинні олії (арганову, зеленого чаю, жожобу та солнечника) для пом’якшення та зволоження, комплекс з 5 водорослей для відновлення електролітичного балансу шкіри в спеку, екстракт плодів баобабу та хвоща – для освітлення та вирівнювання тону. Має протизапальний ефект і придатний для шкіри, схильної до висипань.

Джерело: marieclaire.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.