HydroPeptide / Blog / Блог / ГОЛОВНІ ПРАВИЛА ЗИМОВОГО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ – ПОРАДИ ДЕРМАТОЛОГА

ГОЛОВНІ ПРАВИЛА ЗИМОВОГО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ – ПОРАДИ ДЕРМАТОЛОГА

Відповіді на найважливіші питання – harpersbazaar.com.ua

Зимовий період для шкіри особливий: з одного боку холодний вітер, підвищена вологість, з іншого – опалювальний сезон, який просто-таки нещадний для шкіри. У цих умовах потрібно правильно захистити і відновити шкіру. Ми поспілкувалися з Оленою Барановою, лікарем-дерматовенерологом, сертифікованим тренером AlfaSPA Development, і дізналися, як зробити це правильно і дотягнути до весни.

Чим зимовий догляд відрізняється від літнього?

«В холодну погоду сальні залози виробляють менше підшкірного жиру, а в умовах сухого повітря приміщень, що обігріваються порушується гідроліпідний баланс шкіри, її захисний бар’єр, з’являється чутливість, якої у вас до цього, можливо, і не було. В результаті, шкіра починає лущитися, з’являється відчуття дискомфорту. Тому, звичайно ж, взимку вам просто необхідно переглянути свою програму догляду », – попереджає косметолог.

Салонні процедури допоможуть відновити і «вдихнути» життя в вашу шкіру, але дбати про неї необхідно щодня і чим краще якість домашнього догляду тим яскравіший і триваліший результат вдасться зберегти. Врахуйте, що зараз актуальні активні компоненти які допоможуть відновити шкіру після несприятливих погодних умов, підвищити «місцевий» імунітет. Наприклад, пептидні комплекси та бджолине маточне молочко – ці інгредієнти мають регенеративні властивості, то ж як результат дають оновлену, сяючу шкіру.

 

Маска для сну з пептидами маточного молочка Hydro-Lock Sleep Mask, HydroPeptide

На які засоби варто звернути особливу увагу?

Правильний домашній догляд (навіть зимовий) завжди починається зі зняття макіяжу. До складу демакіяжу обов’язково повинен входити комплекс ліпідів, гіалуронова кислота (зволоження шкіри), вітамін Е (працює як потужний антиоксидант і відновлення), екстракт алое вера (заспокійливі властивості).

«Після демакіяжу обов’язково має слідувати очищення шкіри. Взимку воно повинно бути максимально делікатним. Зверніть увагу на такі компоненти, як гідролізовані молочні протеїни, які відновлюють баланс шкіри і насичують її живильними речовинами, а також рожева вода і екстракт алое вера. Вони заспокоюють шкіру і дарують їй відчуття комфорту », – радить Олена Баранова.

 

Заспокійливе молочко Cashmere Cleanse, HydroPeptide

До слова, дівчата дуже часто нехтують етапом тонізації і дуже даремно, так як цей етап дуже важливий для відновлення водно-ліпідної мантії і підняття місцевого імунітету. Щоб зволожити саму зневоднену шкіру і захистити її від зовнішніх факторів, візьміть засіб з пре- і пробіотиками, антиоксидантами і сумішшю корисних масел, які будуть утримувати вологу.

 

Пробіотична есенція Hydraflora, HydroPeptide

Як ще допомогти шкірі під час морозу?

Звичайно ж, пити воду! І не менше 1,5 літрів в день. Додатково можете пити зелений і трав’яний чай, так як в них є антиоксиданти. Згубний вплив центрального опалення можна зменшити за допомогою зволожувача повітря і провітрювання. Також спробуйте приймати контрастний душ і умивання. Тільки врахуйте, що температура води повинна бути не екстремальною, а комфортною.

«Ну і, звичайно ж, зволожуйте губи! Виберіть засіб який не просто захищає ніжну шкіру від обвітрювання, а й ефективно живить, зволожує і покращує структуру губ », – додає фахівець.

 

Маска для губ з пептидами Liplock Hydrator, HydroPeptide

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.