HydroPeptide / Blog / Блог / Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва

У цей перший весняний день ми з великою радістю представляємо Вам б’юті-амбасадора компанії AlfaSPA і Обличчя преміальної професійної косметики HydroPeptide – Дашу Астаф’єву !!!

Так Так Так! Це саме Даша!

Найяскравіша українська модель, співачка, актриса, телеведуча, приголомшлива жінка з унікальною життєвою енергією і просто неймовірна особистість – довірила нам турботу про свою красу і здоров’я!

Нас чекає неймовірна і захоплююча подорож у світ естетики та краси. ⠀ Ви будете дізнаватися ексклюзивно від Даші про її секрети догляду за собою, принципах і незамінних помічниках для швидкого відновлення. Ну і, звичайно ж, Даша допоможе багатьом розібратися, як зберегти і подбати про свою природну красу, якою косметикою користуватися і які критерії необхідно враховувати при виборі салонних процедур, щоб отримати необхідний ефект, але залишатися в гармонії з собою і не нашкодити своєму здоров’ю. Слідкуйте за нашими постами і постами Даші в Facebook & Instagram (Alfa SPA Development, HydroPeptide Ukraine). Буде цікаво!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.