HydroPeptide / Blog / Блог / Перше правило краси: очищення

Перше правило краси: очищення

 

«Ненависну щоденну рутину з очищенням шкіри можна перетворити в приємний медитативний ритуал, – досить вибирати правильні засоби» – стаття від VOGUE, в якій рекомендують очищуючий засіб Cleansing Gel HydroPeptide в якості одного із засобів для очищення шкіри.

Ніжний гель з ефектом тонізації HydroPeptide збагачений себо-активними компонентами, видаляє макіяж і одночасно тонізує. У його складі – м’які пави, дружні навіть самій чутливій шкірі. У складі також комплекс амино- і нейропептидів з ботулоподібною дією, молочна кислота, нормалізуюча оновлення і зволоження шкіри, клітин шкіри і інтенсивно зволожує її. Екстракт яблук живить, зволожує і надає шкірі красивий матовий тон. Себацинова кислота нормалізує роботу сальних залоз і пригнічує активність пропіоніл-бактерій (акне). Екстракти фруктів, ромашки, лаванди, календули, гарденії, цитрусів заспокоюють, пом’якшують і мають протизапальну дію. Читати всю статтю за посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.