HydroPeptide / Blog / Блог / Чому зима це найкраща пора року для використання Вітаміну С?

Чому зима це найкраща пора року для використання Вітаміну С?

У той час як вітамін С є обов’язковим інгредієнтом для догляду за шкірою протягом усього року, зима – особливий час, щоб додати цей ефективний компонент у ваш щоденний догляд.

Чому зима це найкраща пора року для використання Вітаміну С?

Було досліджено, що вітамін С в більш високих концентраціях 10% -20%, надає стимулюючу дію на колаген.

Чим більше колагену в шкірі і чим більш вона здорова, тим краще шкіра може утримувати вологу. Це важливо під час будь-якого сезону, але особливо в зимовий час. Вітамін С не тільки освітлює, але і зміцнює шкіру.

Ще однією перевагою вітаміну С є захист шкіри від навколишнього середовища.

Вільні радикали можуть порушити природний бар’єр шкіри, видаляючи корисні масла з її поверхні. Ці масла зазвичай допомагають зберегти зволоження шкіри і захистити її від агресивних факторів навколишнього середовища. Якщо бар’єрна функція порушена, шкіра може легко стати надзвичайно сухою, зневодненою і більш схильною до лущення.

Взимку, порушення бар’єру більш відчутне, через суворі погодні умови (сухе повітря, тепло в приміщенні, зимові види спорту і т. п.). Тому, втрата вологи та живильних елементів відчувається більш гостро, ніж під час інших сезонів. Антиоксиданти, такі як вітамін С, борються з вільними радикалами, сповільнюючи або звертаючи назад ці негативні зміни.

Нарешті, вітамін С є ідеальним інгредієнтом для догляду за шкірою взимку, тому що його освітлюючі властивості можуть бути найбільш ефективними.

У той час як використання вітаміну С в літній час буде доречним, часте перебування на сонці може призвести до накопичення пігменту, руйнуючи роботу, яку здатний виконувати вітамін С.

Крім того, вітамін С може виступати як фотосенсибілізатор. Це означає, що шкіра стає більш сприйнятлива до чутливості і пошкоджень при впливі сонця. Через це, вживання вітаміну С в зимовий період є відмінним способом по догляду за шкірою.

Найефективнішим шляхом застосування вітаміну С буде комбінування професійних процедур та домашнього догляду з цим інгредієнтом.

Прем’єрою 2020 року стане засіб Firma-Bright 20% вітамін С Booster. Саме він ефективно доповнить ваш домашній догляд. Додаючи 3-5 крапель в будь-яку сироватку або зволожуючий крем, шкіра отримає потужний колагеностимулюючий сигнал та всіма улюблену освітлюючу дію вітаміну С.

Щоб знайти професійних догляд, який включає вітамін С, перевірте наш Спа-локатор, щоб знайти процедуру гідропептидного масажу обличчя поруч з вами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.