HydroPeptide / Blog / Блог / <a href="https://hydropeptide.com.ua/2019/12/30/rurevolyuczionnoe-sredstvo-dlya-snyatiya-m/" title="

Make up melt – революційний засіб для зняття макіяжу

">

Make up melt – революційний засіб для зняття макіяжу

Make up melt – революційний засіб для зняття макіяжу

Редактор відділу «Краса та здоров’я» відомого журналу Marie Claire Наталія Малич досліджувала всі нюанси догляду за шкірою взимку.

HydroPeptide - Makeup Melt

«Очищенню обличчя відведена головна партія, від нього залежать подальші відчуття та якість роботи наступних продуктів. Найкраще довіряти підбір засобів фахівцю, адже для цього потрібно проаналізувати цілий ряд показників.

Покладатися на свої відчуття теж можна, але з настанням холодів слід зробити один крок назад. Наприклад, ви звикли щодня застосовувати гель, тоді змініть його на більш м’який мус для вмивання, а якщо саме його ви використовували раніше, придивіться до ніжного крему, бальзаму або молочку. Суха шкіра взимку стає ще більш уразливою, а свою реакцію на температурні коливання проявляє у вигляді лущення, почервоніння і стягнутості.»

На думку б’юті-редактора Marie Claire, революційний засіб для зняття макіяжу від HydroPeptide – Makeup Melt входить до 10-ки найкращих засобів по догляду за обличчям в зимовий період.

Цей рослинний бальзам, насичений спеціальними очищуючими екстрактами і рослинними компонентами, повністю видаляє всі сліди стійкого макіяжу і забруднення, не висушуючи і не дратуючи шкіру.

Makeup Melt має прекрасні антиоксидантні властивості та допомагає сповільнити процеси старіння шкіри, стимулює синтез колагену, збільшує синтез гіалуронової кислоти.

Очищуючий бальзам від HydroPeptide – ідеальний засіб для тих, хто бажає миттєвого і ефективного зняття макіяжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.