HydroPeptide / Blog / Блог / HydroPeptide Expert Congress

HydroPeptide Expert Congress

Як це було

23 травня в готелі Hyatt пройшов Щорічний Конгрес Експертів HydroPeptide, який відвідали понад 200 фахівців естетичної медицини, власників клінік і салонів краси.

На Конгресі основним спікером був доктор-генетик Ніл Китчен (phD Neal Kitchen), розробник і операційний директор компанії HydroPeptide (США). Доктор Ніл поділився знаннями в області епігенетики – науки, що впливає на експресію генів і ДНК, розповів про принципи старіння клітин і яким чином можливо «включати» необхідну і правильну реакцію в генах і «вимикати» небажану, пояснив особливості пептидного терапії і як домогтися максимальних результатів за допомогою останніх досягнень науки. Крім того, доповідь доктора Ніла була про останні технології і розробки в США в області косметології і що чекає індустрію в недалекому майбутньому.

Серед спікерів були також українські лікарі, практикуючі на космецевтиці HydroPeptide, які поділилися своїми напрацюваннями, протоколами та відмінними результатами. Серед запрошених гостей була Даша Астаф’єва – обличчя HydroPeptide в Україні, яка поділилася своїми секретами краси, б’юті ритуалами і чому вона вибирає HydroPeptide.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.