HydroPeptide / Blog / TOP-PROTOCOL / Зимовий догляд за шкірою обличчя на основі стовбурових клітин яблук.

Зимовий догляд за шкірою обличчя на основі стовбурових клітин яблук.

Зимний уход за кожей лица на основе стволовых клеток яблок

Зима це особливий період для нашої шкіри. Вона піддається різним чинникам, які нещадно руйнують її поверхню і впливають на наш цілісний вигляд.

Нехтуючи інтенсивним доглядом за шкірою взимку, ми ускладнюємо процес її захисту, шкіра не здатна сама впоратися зі зміною температур, впливом холодного вітру, сухого повітря в опалювальних приміщеннях.

Ваша шкіра буде вдячна за такий догляд, за допомогою засобів на основі яблучних стовбурових клітин, які насичують шкіру. Рослинні активатори факторів росту усувають ознаки старіння.

Такий зимовий догляд ідеальний для шкіри з тонкими мімічними і глибокими зморшками, сухої та збезводненої, тьмяної та втомленої шкіри, а також для всіх типів вікової шкіри.

Рівень інтенсивності: середній-високий

Час впливу: 45-60 хвилин

Етап 1. Попереднє очищення (3 хвилини).

Невелику кількість засобу Сleansing Gel, фахівець наносить та обережно втирає вологими руками в шкіру навколо очей і по всьому вашому обличчю.

Етап 2. Очищення і Тонізація (3 хвилини).

Масажними рухами наноситься на шкіру тонік Pre-Treatment Toner, приділяючи особливу увагу зонам з забитими порами. Спеціаліст видаляє засіб за допомогою спонжів та теплої води. Просочує ватний диск засобом і протирає ним обличчя, щоб видалити надлишок жиру і підготувати вашу шкіру. Оглядає шкіру і визначає її стан.

Етап 3. Пілінг (5-7 хвилин).

Використання пілінгу Apple Peel 1. Засіб також наноситься на зону декольте. Проводиться масаж обличчя протягом 1-2 хвилин. Засіб не змивається.

Далі фахівець наносить Extra Strength Peel 2 поверх Apple Peel 1 і продовжує делікатно масажувати протягом ще 2-3 хвилин. Для досягнення більшого ефекту пілінг залишається на шкірі максимум на 6 хвилин. Видаляється засіб за допомогою пропареного теплого рушника.

Примітка: Якщо у вас чутлива шкіра, зменшується час ручного відлущування шляхом попереднього змішування Apple Peel 1 і Extra Strength Peel 2. Засіб залишається на шкірі максимум на 5 хвилин.

Етап 4. Очищення (3 хвилини).

Спеціаліст просочує ватний диск засобом Pre-Treatment Toner і наносить його на ділянки, що вимагають очищення.

Етап 5. Масаж. (15 хвилин)

Power Serum і Soothing Balm міксуються і розігріваються між долонями. Виконується масаж обличчя або нанесення засобів на необхідні точки.

Soothing Balm і Power Serum фахівець може залишити під маскою або видалити c допомогою пропареного рушника.

Етап 6. Маска (10-15 хвилин)

Нанесення тонким шаром Balancing Mask на шкіру всього обличчя на 10-15 хвилин, після чого виконується масаж рук, поки діє маска.

Додатково: для більшого сяйва шкіри і отримання відлущуючого ефекту попередньо міксуються Balancing Mask з Extra Strength Peel 2.

Видалення маски за допомогою теплого пропареного рушника.

Етап 7. Сироватка. (1 хвилина)

Нанесення сироватки Power Serum на шкіру всього обличчя. В цей час фахівець може розповісти вам про пептиди і дати рекомендації по режиму догляду за шкірою в домашніх умовах.

Етап 8. Відновлюючий догляд за шкірою навколо очей. (1 хвилина)

Наноситься на область навколо очей в залежності від ваших потреб засіб Uplift Eye (підтягування, зміцнення, зволоження) або Eye Authority (темні кола, набряки, гусячі лапки).

Етап 9. Зволоження. (1 хвилина)

Залежно від вашого типу шкіри наноситься на область всього обличчя AquaBoost: жирна / схильна до вугрів шкіра

Face Lift: від нормальної до комбінованої шкіри

Power Lift: від нормальної до сухої шкіри

Soothing Balm: суха / чутлива шкіра

Етап 10. Захист (1 хвилина).

Вибір одного із засобів: Solar Defense Tinted SPF 30 (тонує) або Solar Defense Non-Tinted SPF 50 (без тону). Захисні засоби вибираються в залежності від вашого уподобання. Нанесення до вбирання масажними рухами на шкіру всього обличчя. На закінчення процедури додатково нанесення, не виходячи за лінію губ – блиску Perfecting Gloss.

Вже після першої процедури мімічні зморшки помітно розгладжуються, шкіра стає сяючою, набуває обсяг та живлення.

Рекомендації з домашнього догляду: Power Serum, Plump & Polish Peel Kit, Face Lift або Power Lift, Eye Authority або Uplift Eye, Solar Defense Tinted

Якщо ви хочете отримати зимовий догляд за шкірою обличчя на основі стовбурових клітин яблук, вибирайте beauty-space в СПА-локаторі сайту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.